elemek/termek_bg_hover.png elemek/termek_thumb_plus_hover.png elemek/termek_thumb_minus_hover.png
Sweet line
Kosár tartalma  (0)

Az Ön kosarában

0 tétel található

0 Ft értékben

Bővebben

Akciós ajánlat

Pályázat

GINOP-8.3.5-18/B

A Sweet-Line-98 Kft. a GINOP-8.3.5-18/B program által lehetőséget kapott a fejlesztésre a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú hitelprogram keretében.

A Sweet-Line-98 Kft-t 1997-ben, több mint 25 éve alapították, jelenleg az Epreskert u. 1. szám alatt, 3000 m2 területen várja a kereskedőket.

Országos disztribúciót lát el nagykereskedők és üzletláncok irányába, itt külön prioritás az általa kizárólagosan forgalmazott termékek értékesítése. Mintegy 10-12 országból importál, édesipari és vegyi termékeket exkluzív gyári szerződésekkel.

A Sweet-Line-98 Kft. sikeresen indult a GINOP-8.3.5-18/B mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú hitelprogram pályázatban, melynek keretében újabb fejlesztéseket tud végrehajtani és újabb lehetőségeket tud kihasználni a fejlődésre. A Hitelprogram célja a mikro-, kis- és középvállalkozások likvid működésének zavartalan biztosításához szükséges készlet beszerzések finanszírozására.

A pályázat célja a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése, illetve a korszerű termék- és szolgáltatásfejlesztési képességének megteremtése, bővítésének támogatása, amelynek egyedi célkitűzése a finanszírozási forrásokhoz nem, vagy nem megfelelő mértékében hozzájutó mikro-, kis- és középvállalkozások fejlesztése a mikro-, kis- és középvállalkozások külső finanszírozáshoz történő hozzáférésének javítása révén. Pénzügyi szempontból életképes, jövedelemtermelő beruházás támogatására nyújt a forrás elsődlegesen lehetőséget.

Vállalkozásunk a megnyert hitelből árukészletet fog vásárolni, mellyel tovább tudjuk növelni eredményességünket.

Az alábbi képre kattintva az kinagyítható:

Pályázat

UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL VALÓSULT MEG A SWEET-LINE-98 Kft. TEVÉKENYSÉGÉNEK FEJLESZTÉSE

A Sweet-Line-98 Kft. 2018 novemberében 24,53 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a Széchenyi 2020 program keretében a „Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel” című pályázati kiíráson. A beruházás keretében épületenergetikai fejlesztés valósult meg.

A Sweet-Line-98 Kft.-t 1997-ben, több mint 20 éve alapítottuk, jelenleg az Epreskert u. 1 szám alatt, 3000 m2 területen várjuk a kereskedőket.

Országos disztribúciót látunk el nagykereskedők és üzletláncok irányába, itt külön prioritás az általunk kizárólagosan forgalmazott termékek értékesítése. Mintegy 10-12 országból importálunk, édesipari és vegyi termékeket exkluzív gyári szerződésekkel.

4030 Debrecen, Epreskert utca 1. (hrsz.:13884/5/A/1) szám alatt található áruház épületén megvalósultak a szigetelési munkák, a nyílászárócsere és az összesen 50 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése.

A megújuló energiaforrás használata révén a fenntartási kiadások idővel minimalizálódnak, az így megtakarított pénz pedig egyéb fontos célokra lesz hasznosítható. Közvetlen célként magának az épületnek a kor követelményeinek való megfeleltetését jelenítettük meg, ami közvetett módon a kiadások csökkentése révén hozzájárul majd cégünk további fejlesztési terveinek finanszírozásához.

Az alábbi képre kattintva az kinagyítható:

Pályázat

Sajtóközlemény

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL VALÓSULT MEG TECHNOLÓGIA MODERNIZÁCIÓT EREDMÉNYEZŐ KOMPLEX FEJLESZTÉS A „SWEET-LINE-98” KFT-NÉL
2022 /01/ 21

„SWEET-LINE-98” Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2020 novemberben 70,28 millió forint feltételesen visszatérítendő európai uniós támogatásban részesült „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című pályázati kiíráson a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében.

A „SWEET-LINE-98” Kft. 1997 novemberben alakult. A vállalkozásunk fő tevékenysége cukor, édesség nagykereskedelme volt. Első raktáráruházunkat 2002-ben nyitottuk meg a 4030 Debrecen, Vágóhíd u. 3. szám alatt, majd ezt követően tevékenységi körünket bővítettük, valamint telephelyeink száma szintén növekedett, cégünk jelenlegi székhelye 4030. Debrecen Epreskert utca 1. szám. Napjainkban vevőink igényeihez igazodva a kelet - magyarországi régióban, 9 megyében területi képviselői rendszerben konkrét túraútvonalakon látogatjuk a vevőket. Online rendelésfelvétellel, 24-48 órás megrendelés-kiszállítás szolgáltatással, saját logisztikával rendelkezünk.

Jelen pályázatunk során cégünk fő tevékenységét fejlesztettük a 4030 Debrecen, Vágóhíd utca 3. szám alatt lévő telephelyünkön. A megvalósult projektünk két területet érintett: egyrészt eszközbeszerzés, ( ezen belül forgóeszközbeszerzés szintén), valamint információs technológia fejlesztést hajtottunk végre.
Továbbá infrastrukturális fejlesztéseket szintén megvalósítottunk a következők szerint: fűtéskorszerűsítés, melynek során meglévő elavult fűtési rendszerünket egy modern, energiatakarékos korszerűbb, jelentős költségmegtakarítást eredményező fűtési rendszerre tudtuk kiváltani. Valamint lehetőségünk nyílt a világítási rendszerünket modernizálni, melynek során a korábbi korszerűtlen világítási rendszerünket lecseréltük egy energiatakarékos LED világítási rendszerre, amely az energiamegtakarítás mellett lehetővé teszi a termékek jobb megvilágítását. A fejlesztés eredményeként a legmodernebb, legújabb technikai megoldásokkal ellátott, felszerelt és működtetett kereskedelmi egység jött létre, amely lehetővé teszi cégünk számára a vásárlók még jobb és hatékonyabb kiszolgálását.

Jelen projektünk célja, hogy a „SWEET-LINE-98” Kft. jelenlegi tevékenységét eszközök beszerzéssel és infrastrukturális fejlesztéssel tegye hatékonyabbá, illetve meglévő kapacitásait megújítsa, növelje. A projekt keretében megvalósult eszközbeszerzéshez kapcsolódó fejlesztés eredményeként cégünk az eddiginél nagyobb eredményt érhet el, illetve stabilitása is növekszik. A projekt eredményeként az új technológia hosszú távon hozzájárul a cég fejlődéséhez.

Pályázat
© 2014 - 2024 Sweetline '98 Kft. - Minden jog fenntartva
WebDeb - weblap és grafika