elemek/termek_bg_hover.png elemek/termek_thumb_plus_hover.png elemek/termek_thumb_minus_hover.png
Sweet line
Kosár tartalma  (0)

Az Ön kosarában

0 tétel található

0 Ft értékben

Bővebben

Akciós ajánlat

Pályázat

UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL VALÓSULT MEG A SWEET-LINE-98 Kft. TEVÉKENYSÉGÉNEK FEJLESZTÉSE

A Sweet-Line-98 Kft. 2018 novemberében 24,53 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a Széchenyi 2020 program keretében a „Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel” című pályázati kiíráson. A beruházás keretében épületenergetikai fejlesztés valósult meg.

A Sweet-Line-98 Kft.-t 1997-ben, több mint 20 éve alapítottuk, jelenleg az Epreskert u. 1 szám alatt, 3000 m2 területen várjuk a kereskedőket.

Országos disztribúciót látunk el nagykereskedők és üzletláncok irányába, itt külön prioritás az általunk kizárólagosan forgalmazott termékek értékesítése. Mintegy 10-12 országból importálunk, édesipari és vegyi termékeket exkluzív gyári szerződésekkel.

4030 Debrecen, Epreskert utca 1. (hrsz.:13884/5/A/1) szám alatt található áruház épületén megvalósultak a szigetelési munkák, a nyílászárócsere és az összesen 50 kW teljesítményű napelem rendszer telepítése.

A megújuló energiaforrás használata révén a fenntartási kiadások idővel minimalizálódnak, az így megtakarított pénz pedig egyéb fontos célokra lesz hasznosítható. Közvetlen célként magának az épületnek a kor követelményeinek való megfeleltetését jelenítettük meg, ami közvetett módon a kiadások csökkentése révén hozzájárul majd cégünk további fejlesztési terveinek finanszírozásához.

Az alábbi képre kattintva az kinagyítható:

Pályázat
© 2014 - 2021 Sweetline '98 Kft. - Minden jog fenntartva
WebDeb - weblap és grafika