elemek/termek_bg_hover.png elemek/termek_thumb_plus_hover.png elemek/termek_thumb_minus_hover.png
Sweet line
Kosár tartalma  (0)

Az Ön kosarában

0 tétel található

0 Ft értékben

Bővebben

Akciós ajánlat

Szállítási feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK


Kérem, amennyiben vásárlója, illetve felhasználója kíván lenni web-áruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket (továbbiakban: ÁSZF) és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Általános tudnivalók


A jelen általános szerződés feltételek hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely www.sweetline98.hu weboldalon található elektronikus áruházán keresztül történik.

A jelen ÁSZF személyi hatálya kiterjed minden olyan kereskedelmi ügyletre Magyarország területén, amely jelen szerződésben meghatározott felek között jön létre.

A www.sweetline98.hu online áruházban történő áruvásárlás elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges a jelen általános szerződési feltételekben meghatározott módon.

Aláírva az online áruház szolgáltatásait bárki jogosult igénybe venni amennyiben a weboldalon érvényesen és sikeresen regisztrálja magát, továbbá magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen általános szerződési feltételekben foglaltakat.

ELÉRHETŐSÉGEK


Üzemeltetői adatok:

Üzemeltető: Sweet-Line 98 Kft.
Székhely: 4030 Debrecen, Epreskert u. 1.
Adószám: 11558796-2-09
Cégjegyzékszám: 09-09-005826
Elektronikus elérhetőség: kereskedelem@sweetline98.hu
Telefonos elérhetőség: +36 30/506-9233
Bankszámlaszám: 10911004-00000003-52430003
Az Általános Szerződési Feltételek nyelve: magyar

Telefonos ügyfélszolgálat (hétköznapokon 8 órától 17 óráig) az üzlet nyitva tartása alatt áll rendelkezésre a következő telefonszámon: +36 30/506-9233

Elektronikus ügyfélszolgálat: kereskedelem@sweetline98.hu (e-maileket a nap 24 órájában fogadunk)

A KÍNÁLT TERMÉKEK CSOPORTOSÍTÁSA


- Az áruházunkban a jogszabályokban meghatározott minőségi feltételeknek megfelelő termékeket forgalmazunk. A webáruház termékei kategóriák szerint vannak rendezve a könnyebb átláthatóság érdekében. A megadott árak ÁFÁ-val növelt, bruttó árak. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra.

A webáruház hivatalos fizetőeszköze a magyar forint (HUF).

RENDELÉSI INFORMÁCIÓK


A webáruház használatához regisztráció szükséges.

A MEGRENDELÉSEK FELDOLGOZÁSA


E-mailben minden megrendelést követően a vásárló visszaigazolást kap.

Az áruk jellemzőit az árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az esetleges elírásokból eredő károkért, a szolgáltató nem vállal felelősséget.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben.

RENDELÉS MENETE, WEBÁRUHÁZ HASZNÁLATA


A megrendelés teljesítéséhez, illetve a kézbesítéshez a pontos adatok megadása szükséges. A megrendelést a www.sweetline98.hu webáruházon keresztül küldheti el. Ha bármilyen technikai kérdése merülne fel, vagy nem sikerül a rendelést leadnia, akkor telefonon is szívesen állunk rendelkezésére. A webáruház termékei kategóriák szerint vannak rendezve a könnyebb átláthatóság érdekében. Az egyes kategóriákon belül találja meg a kínálatban szereplő összes odaillő elemet. Néhány menüpont több oldalnyi terméket is tartalmaz, a kívánt oldalra a számok, illetve a nyilak segítségével tud lapozni. A termék nevére kattintva megjelenik annak részletes leírása, ahol információkat szerezhet. Itt tudja a kiválasztott, kívánt terméket a darabszám illetve karton beállításával a kosárba tenni, majd ezt követően a szállításhoz szükséges adatokat kell megadni ( név, cím, telefon szám, e-mail cím). Végül a megrendelés ikonra kattintással a rendelés befejeződik.

A sikeres rendelés végén a honlap ezt jelzi Önnek, de erről automatikusan generált e-mailben visszaigazolást is kap. Ez a visszaigazoló e-mail tartalmazza a megrendelést.

Az áruházban feltüntetett árak érvényes (bruttó) árak. A megrendelhető termékek árai változtatásának jogát az üzemeltető fenntartja azzal, hogy a módosítás a webáruház honlapján való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát kedvezőtlenül nem befolyásolja. Amennyiben az üzemeltető minden gondossága ellenére hibás ár kerül a webáruház felületére – különös tekintettel a nyilván valóan téves pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő esetleges rendszerhiba miatt megjelenő 0-Ft-os vagy 1-Ft-os ára – akkor a szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelyek ismeretében a vevő elállhat vásárlási szándékától.

A megrendelés teljesítéséért az üzemeltető nem vállal felelősséget, amennyiben az adott áru időközben nem áll rendelkezésre, az üzemeltető jogosult a megrendelést visszautasítani.

A felek között a szerződés az üzemeltető által e-mail-ben elküldött visszaigazolás kézbesítésével jön létre.

Az üzemeltető fenntartja magának a jogot arra vonatkozóan, hogy az opciós termék kínálatot – előzetes bejelentés nélkül – megváltoztassa, az egyes termékek elérhetőségét korlátozza, illetve a meghirdetett akciók kezdési és befejezési időpontját módosítsa.

A fenti esetleges változtatásokért az áruház jogi felelősséget nem vállal.

JÓTÁLLÁS ÉS SZAVATOSSÁG


Az értékesített és megrendelt termékek csomagolásán feltüntetésre kerülnek azok szavatossági ideje.

ELÁLLÁS JOGA


A fogyasztó és a vállakozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet 29.§ (1) bekezdés d, és e.) pontjában foglaltak alapján a fogyasztó nem gyakorolhatja az ugyanezen jogszabály 20.§-a szerinti jogát.

A távollévők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5) Kormányrendelet szabályozása értelmében a rendelet 2-6.§-ait, valamint 7.§ (1) bekezdésének rendelkezéseit élelmiszerek rendszeres házhozszállítására vonatkozó szerződéseknél alkalmazni nem kell.

Ennek megfelelően a megrendelőt nem illeti meg a szerződéstől történő elállás joga a hivatkozott jogszabály 4-5.§-ai alapján.

PANASZKEZELÉS


A forgalmazott termékekkel vagy az www.sweetline98.hu tevékenységével kapcsolatos fogyasztói panaszait az alábbi címen érvényesítheti, kérdéseivel ide fordulhat.

Név: Sweet-Line 98 Kft.
Címe: 4030 Debrecen, Epreskert u. 1.
Levelezési cím: 4030 Debrecen, Epreskert u. 1.
E-mail: kovacs.andras@sweetline98.hu
Telefon: +36 30 754-0292

A fogyasztói panaszokat a felhasználói kérdéseket az ügyfélszolgálat írásban, a fogyasztó vagy a felhasználó által megadott e-mail címre zárt ügyfélszolgálati rendszerből küldött e-mail útján válaszolja meg. A fogyasztói panaszokat, felhasználói kérdéseket azok beérkezésétől számított 3 napon belül, de legkésőbb a fogyasztói panaszok kezelésére vonatkozó jogszabályi rendelkezések által megállapított határidő alatt vizsgáljuk ki és válaszoljuk meg.

ADATKEZELÉS


A www.sweetline98.hu webáruház a vásárlással kapcsolatos adatokat nem tárolja, és nem adja tovább. A számvitelről szóló hatályos jogszabályok értelmében a vásárló által megadott számlázási címet, és a számlák adatait a rendeletben meghatározott ideig, öt évig tároljuk. A rendelkezésre bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli,és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az alvállalkozója (pl: futárszolgálat) részére szükséges.

ZÁRÓRENDELKEZÉSEK


Tájékoztatjuk a vásárlókat, illetve a felhasználókat, hogy a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 11.§ u.) pontjában meghatározott a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló törvény szerinti magatartási kódex a társaságnál nem áll rendelkezésre.

A vásárlónak illetve felhasználónak az 1997. évi CLV. tv. 18 és 20.§-a alapján lehetőségében áll a termék minőségével, biztonságával, termék felelősségi szabályok alkalmazásával, továbbá a szerződés teljesítésével kapcsolatos vitás ügy esetén a bírósági eljáráson kívüli rendezésre. Ebből a célból a vásárló, illetőleg felhasználó a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti Békéltető Testülethez fordulhat.

Az üzemeltető székhelye szerinti illetékes Hajdú-Bihar Megyei Békéltető Testület (4025 Debrecen, Vörösmarty u. 13-15.) .

Jogszabályi előírás alapján kötelező peren kívüli panszkezelési mód és vitarendezési mechanizmus igénybevételi lehetőség nincsen, és a vállalkozás sem döntött ilyen lehetőség igénybevételéről.

A vevő a megrendelés leadásával kijelenti, hogy a jelen általános szerződési feltételeket elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

Az üzemeltető nem felelős semmilyen kárért, amely a weboldalra való csatlakozás miatt következett be. A vevőt terheli a számítógépe, illetve az azon található adatvédelmének kötelezettsége.

A jelen Általános Szerződési Feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv (2013. évi V. tv.), a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII.tv. rendelkezései az irányadók.

A fentieken túl következő jogszabályokat működésünkben kötelező érvényűnek tartjuk:

- a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény,

© 2014 - 2024 Sweetline '98 Kft. - Minden jog fenntartva
WebDeb - weblap és grafika